Mielipiteelläsi on väliä, älä pidä sitä omana tietonasi!

TIETOA MEISTÄ

Taloustutkimus Oy on vuonna 1971 perustettu suomalainen markkinatutkimusyritys, jolla on toimintaa Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Suomessa toimimme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Suomen Markkinatutkimusliiton tilastojen mukaan Taloustutkimus Oy on maamme toiseksi suurin täyden palvelun markkinatutkimusyritys ja suurin suomalaisomisteinen alan yritys. Työllistämme vakituisesti 80 henkilöä Suomen toimistoillamme ja lisäksi noin 300 osa-aikaista tutkimushaastattelijaa eri paikkakunnilla. Ulkomaan toimistoissamme työskentelee 60 henkilöä.

Taloustutkimus noudattaa kaikessa tutkimustoiminnassaan kansainvälisen kauppakamarin (ICC) ja ESOMARin (European Society for Opinion and Marketing Research) tutkimussääntöjä, uusimmat säännöt tulivat voimaan 1.1.2008. Sääntöjen noudattaminen takaa tutkimusten luotettavuuden sekä vastaajien yksityisyyden suojan.

Taloustutkimuksella on vuosittain lähes tuhat toimeksiantajaa ja palvelemme kaikkia toimialoja. Merkittävimmät asiakkaamme ovat vientiteollisuus, kauppa, julkinen sektori ja mediatalot.

Riippumattomana ja itsenäisenä tutkimusyrityksenä olemme luoneet laajan kansainvälisen kontaktiverkon. Taloustutkimus on kutsuttu 1.6.2010 alkaen GIA/WIN (Gallup International Association et Worldwide Independent Network of Market Research) -verkoston jäseneksi. Verkostoon kuuluu 75 merkittävää riippumatonta tutkimusyritystä kattaen koko maailman. 

Yhteystiedot

Taloustutkimus Oy
Lemuntie 9
00510 Helsinki
p. 010 758511

Kysymykset ja palautteet mieluiten sähköpostitse.